Ernæringsrådgivning

På Kolbotn Medisinske Senter jobber Biopat, Ernæringsrådgiver og adjunkt Helga Sigurdardottir

Hovedfokus er optimalt kosthold bygd for å øke energien, velværen og forebygge sykdommer og diverse symptomer

  1. LK: Reduksjon av matvarer med lavt innhold av næringsfattige, raske karbohydrater, slik som pasta, hvit ris, brød, sukker og sjokolade. Fokus på næringsrike karbohydrater slik som grønnsaker, bær, linser og frø
  2. SF: Daglig inntak av sunne fettkilder slik som; laks, makrell, sild, avokado, oliven, linfrøolje, nøtter og frø
  3. Grønt: Inntak av friske helst økologiske grønnsaker til hver måltid

Utrensning: Det mest grunnleggende er utrensning gjennom, kost, drikke og tilskudd
Oppbygging: Bygge opp tarm med gode tarmbakterier, sunne og næringsrike matvarer.
Tilskudd: Ved behov anbefales det tilskudd av vitaminer, mineraler, fettsyrer
Homeopatisk droper brukes ved behov.

De analyse verktøy som Helga benytter seg av:

Vegatest
Hårmineralanalyser

Vegatest