Fysioterapi med kort ventetid på Kolbotn

Time på kort varsel, slipp venteliste!

Fredrik er autorisert Mensendieck fysioterapeut utdannet ved Høgskolen i Oslo og Akershus 2016.
Han er medlem av Norges Fysioterapiforbund(NFF) og Unge fysioterapeuters fellesskap(UFF).

Fredrik har tidligere jobbet som fysioterapeut på Kysthospitalet i Stavern og i Nøtterøy kommune. Han har stor interesse for behandling av langvarige smertetilstander i muskel- og skjelettsystemet, samt rehabilitering og forebygging av idrettsskader. Fredrik er opptatt av å se hele mennesket, ikke bare skaden eller smerten, og vil i samarbeid med deg utarbeide og utforske en trygg og effektiv tilnærming til problemet. Han har også erfaring som gruppeinstruktør for diverse treningsgrupper og individuell treningsveiledning.

I tillegg til sin utdannelse har Fredrik tatt kurs i Anatomy Trains konseptet, som bygger på bindevevets rolle og sammenheng i muskel-/skjelettsystemet. Han er også kurset i intramuskulær stimulering ved bruk av nåler (Dry Needling), Kinesiotaping, sportstaping og idrettsmassasje.

Fredrik tilbyr trykkbølgebehandling (ESWT) som er en fysikalsk behandling for langvarige seneplager og smertetilstander i muskel- og skjelettsystemet.

Fredrik er aktiv ishockeyspiller og har en stor lidenskap for trening og aktivitet. Fra tidligere har han også erfaring fra idretter som fotball, innebandy, turning og golf. I tillegg til å behandle og rehabilitere, vil Fredrik kunne skreddersy et treningsprogram som passer akkurat deg og dine mål.

Har du helseforsikring? Fredrik samarbeider med de fleste helseforsikringer som kan dekke hele eller deler av behandlingen.

Behandlingstilbud:

– Generell fysioterapi
– Idrettsspesifikk trening og behandling
– Opptrening av skade/operasjon
– Treningsveiledning
– Forebyggende trening
– Funksjonell øvelsesbehandling
– Trening for eldre
– Intramuskulær stimulering ved bruk av nåler (Dry Needling)
– Taping (sportsteip og Kinesioteip)
– Idrettsmassasje
– Trykkbølgebehandling (ESWT)

Fredrik tilbyr følgende priser:

– Førstegangskonsultajon: 590kr
– Behandling 45min.: 490kr
– Behandling 30min.: 390kr
– Idrettsmassasje 55min: 750kr