Ledige lokaler

VI SØKER DELTAGERE TIL FORSKNINGSPROSJEKT – GRATIS DELTAGELSE

1. Er du mellom 18 og 59 år?
2. Har akutte NAKKESMERTER som oppstod innenfor de siste 14 dager.
3. Ikke vært hos kiropraktor i løpet av de siste 6 måneder.

I samarbeid med Universitetet i Oslo og Akershus Universitetssykehus rekrutterer vi deltakere til et landsomfattende klinisk forskningsprosjekt hvor vi skal undersøke effekten av kiropraktorbehandling og ibuprofen for akutte nakkesmerter. All behandling og oppfølging vil foregå ved Kolbotn Medisinske Senter

Er du i målgruppen kontakt oss for mer informasjon: 66 82 04 10

siri@kolbotnmedisinske.no

 

Klinikken holder åpent, men med ytterligere smittervernsrutiner 

Kommuneoverlegen sier i dag at Nordre Follo følger regjeringens anbefalinger når det gjelder virksomheter som har en-til-en kontakt:
En-til-en virksomheter bør innføre forsterkede tiltak som bruk av munnbind i situasjoner der det ikke er mulig å opprettholde èn meters avstand eller å redusere eller midlertidig fjerne behandlingstilbud som innebærer nær ansikt-til-ansikt kontakt. Tiltaket gjelder til og med 31.01.21.

Klinikken åpner igjen fra 20.april

Etter en spesiell periode, kan vi nå igjen åpne klinikken. Fysioterapeuter og kiropraktorer fra mandag 20.4 og massør og akupunktør fra mandag 27.4. Retningslinjene rundt behandling vil ikke være som den bruker å være, vi vil ha stor fokus på smittevern, men helseministeren har sagt at helsepersonell som jobber tett på mennesker skal kunne møte pasienten “tilnærmet normalt”. Bransjestandarden for smittevern kommer i løpet av mandag 20.4 og alle pasienter vil bli informert nærmere når denne kommer. Vi gleder oss til å kunne ta imot våre pasienter igjen – velkommen tilbake!

Klinikken stengt pga COVID-19

Drift ved KMS under corona epidemien

Vi ønsker å begrense smitte av COVID-19 og følger helsemyndighetenes retningslinjer fra dag til dag. Smittevernansvarlige lege i Nordre Follo har besluttet at “Instituttene ikke skal stenge, men fortsatt yte helsehjelp, men med nødvendige forholdsregler”. Vi har innført strenge hygiene rutiner og er også avhengig at våre pasienter samarbeider med oss. Slik situasjonen er nå innebærer dette:

👉 Vi tilbyr ikke massasjeterapi eller akupunktur før 26.3
👉 Gruppetimer avlyses
👉 Vi utfører en-til-en behandling, men med tilpasninger

Vi takker for at våre pasienter ikke dukker opp hvis de er i karantene, har vært i kontakt med smittede eller har symptomer på luftveisinfeksjoner. Vask hendene på toalettene FØR dere kommer inn klinikken og hjelp oss gjerne å vaske treningsutstyr etter bruk.