
På Kolbotn Medisinske Senter jobber Biopat, Ernæringsrådgiver og adjunkt Helga Sigurdardottir
Hovedfokus er optimalt kosthold bygd for å øke energien, velværen og forebygge sykdommer og diverse symptomer
- LK: Reduksjon av matvarere med lavt innhold av næringsfattige, raske karbohydrater, slik som pasta, hvit ris, brød, sukker og sjokolade. Fokus på næringsrike karbohydrater slik som grønnsaker, bær, linser og frø
- SF: Daglig inntak av sunne fettkilder slik som; laks, makrell, sild, avokado, oliven, linfrøolje, nøtter og frø
- Inntak av frisk helst økologiske grønnsaker til hver måltid
- Utrensning: Det mest grunnleggende er utrensning gjennom, kost, drikke og tilskudd
- Oppbygging: Bygge opp tarm med gode tarmbakterier
- Tilskudd: Ved behov anbefales det tilskudd av vitaminer, mineraler, fettsyrer
- Homeopatisk droper brukes ved behov.
De analyse verktøy som Helga benytter seg av:
- Vegatest
- Hårmineralanalyser
- Omega3/omega6 blodtest